Paté d’algues

image

Avui per esmorzar m’he fotut una llesca de pa amb paté d’algues fet a casa.
És molt fàcil de fer. Es posen a macerar alga nori en flocs i alga dulse tallada a trossets ben petits (prèviament remullada durant un parell de minuts), amb oli, vinagre de mòdena, salsa de soja, un all picat i sèsam torrat. I ja ho tenim a punt per untar el pa o per acompanyar-ho amb endívies, per exemple.

Ho vaig aprendre a fer en un taller de cuina amb algues que va fer la Isabel Celma a René electrodomèstics.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s