Com eixorivir una escarola pansida (també vàlid per a enciams)

L’altre dia vaig fer un curs de cuina d’hivern a René electrodomèstics amb la Isabel Celma i, entre moltes altres coses, vaig aprendre aquest truc. Havíem de fer una amanida amb escarola, però l’encarregada de comprar-ne no en trobava cap de bonica a les botigues. Finalment, en va comprar una que estava una mica pansida i la va posar en un recipient amb un dit d’aigua perquè la tija de l’escarola anés xuclant. Com qui posa un ram de flors en un gerro amb aigua. I li va anar molt bé, perquè a l’hora de fer el curs l’escarola havia revifat completament.

Enllaços: Isabel Celma, René electrodomèstics

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s