Nyàmeres, nyam nyam!

imageAquesta setmana hem tastat les nyàmeres. Són un tubercle una mica semblant a la patata pel que fa a l’aparença, però semblant a la carxofa pel que fa al gust. Les hem fetes al vapor i han tingut molt èxit. Són una bona idea per variar una mica els plats de verdures al vapor. A veure si les anem incorporant a les nostres receptes…

Prové de la planta Helianthus tuberosus i en català també s’anomena pataca de canya, patarota o batata de la Noguera.

Les hem comprat ecològiques i de proximitat, cultivades al Parc Agrari del Baix Llobregat. Per internet es troben a canperol.cat

Aquí hi ha més informació:

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-productes/nyamera/

Advertisements

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s