Factura sense paper

Una coneguda empresa de telefonia de la qual sóc clienta m’ha convidat a abandonar la factura en paper i passar-me a la factura electrònica per motius, segons aquesta empresa, mediambientals.

Per motius mediambientals, diuen. Permeteu-me que rigui.

Hahahahahahahahahahahahahahaha!

Hi ha algú que a aquestes altures encara es cregui que en les grans multinacionals el mediambiental sigui un criteri a tenir en compte a l’hora de prendre una decisió?

A ningú no se li escapa que deixar d’emetre factures en paper suposa un estalvi d’impressió, paper, sobre, ensobrada i tramesa que, si ho multipliquem per 12 mesos i el nombre de clients pot ser molt i molt considerable.

Per tant, penso que si realment fos mediambiental el motiu pel qual ens proposen que ens passem a la factura sense paper, seria just, educat i ètic per part de l’empresa que als clients ens abonessin cada mes l’import estalviat en impressió, paper, sobre, ensobrada i tramesa. Com que cap de les grans empreses que em facturen serveis no m’ofereix això, encara no m’he decidit a passar-me a la factura electrònica i les demano sempre en paper. Ecologistes sí, però tontos no!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s