Brou de pobre

Ahir al vespre vam rescatar una recepta del viatge nutritiu que ens agrada molt. És un “brou de pobre” i es fa aprofitant aquella part de les hortalisses que normalment no ens menjaríem (les fulles de les hortalisses d’arrel, el cor de les cols o els bròquils, el tronc dels espinacs…)

Nosaltres el vam fer amb: la part de dalt i més verda del porro (ben neta), api, els tronquets de les fulles de ruca del nostre hortet (les fulles ens les vam menjar a l’amanida), el tronc d’un bròquil i una mica de julivert. També hi vam afegir una ceba petita que corria per la cuina. Ho vam fer bullir una bona estona amb l’aigua que ens havia sobrat de fer bullir una carbassa el dia anterior.  Un cop bullit, vam treure les verdures i vam fer la sopa amb fideus de cabell d’àngel. I al final de tot hi vam tirar una cullerada de miso blanc perquè hi aportés més substància (si s’hi posa miso, no cal tirar-hi sal).

No hi posem foto perquè ens va quedar tan bo, que no vam tenir temps de retratar-lo!

Advertisements

3 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s