Verdura del temps (primavera)

A la primavera l’hort torna a donar fruits i comença a augmentar la varietat de productes. Aquests són els productes més típics de la temporada:

– Arrels: encara tenim naps, remolatxes, pastanagues, raves i fonolls

– També hi ha bledes, alls tendres, ceba seca i ceba tendra, espinacs, carxofes, tomàquets de penjar, api, col, enciams, endívies.

– I arriben les noves hortalisses: pèsols i faves, espàrrecs. I també cogombres, mongeta tendra, pebrot verd…

Font: Viatge nutritiu
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s