Verdures al vapor

verdures al vapor

Aquesta és una altra recepta fàcil i ràpida de fer. S’hi poden posar les verdures que es vulguin: bròquil, col-i-flor, patata, porro, carbassa, pastanaga… Es poden fer diferents combinacions de gustos, textures i color. El temps de cocció pot oscil·lar entre els 10 i els 15 minuts (segons la verdura) i és important que les verdures es coguin “al punt”, que no quedin massa fetes, perquè no es perdi la gràcia de cuinar al vapor.

És recomanable menjar-ho de seguida que s’ha tret del foc, amb oli i sal.

Més informació sobre la cuina al vapor.

Advertisements

2 comments

  1. Joan

    No entenc la recepta :-p Només es posen “al vapor”? I això com es fa? Jo quan faig verdures les bullo!

    Una altra cosa, quan poses verdures, tens en compte els temps de cocció diferents segons les verdures es facin més ràpid o no? (la mongeta triga més que les bledes o la patata)…

    És que tinc el dia pregunton…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s