Bacallà del divendres Sant

El dilluns abans de divendres Sant la meva iaia posava el bacallà en remull, ben cobert d’aigua. Canviava l’aigua al cap de dos dies (si es vol menys salat, l’aigua s’hauria de canviar cada dia). Un cop dessalat, el rentava, el posava a escórrer, l’enfarinava i el fregia. Un cop fregit, feia un sofregit de ceba, all, una mica de tomàquet i carxofes. Hi afegia, després, el bacallà a trossos i una picada amb aigua tèbia. Ho barrejava tot i procurava que hi hagués prou suc per cobrir el bacallà. Quan ja estava gairebé cuit, s’hi afegien ous durs al damunt (1 per persona).

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s