Macarrons amb salsa verda

macarronsambsalsaverdaAvui ens hem inventat un plat per dinar aprofitant que teníem molt de verd a l’hort. Hem bullit els macarrons aprofitant l’aigua amb què ahir vam bullir el peix i les verdures; d’aquesta manera ens han agafat més gust.
Per a la salsa hem abocat en un recipient unes quantes fulles de ruca, quatre fulletes de julivert, un grapat de pinyons, unes quantes fulles d’espinacs, un gra d’all, oli, sal, vinagre de mòdena i uns trossets de formatge de cabra. Ho hem trinxat amb la batedora fins que quedés una salsa uniforme i ho hem tirat per sobre dels macarrons. També hi hem posat sèsam torrat, perquè quedi més bufó.

Advertisements

One comment

  1. Retroenllaç: Truita de branquetes d’espinacs a la catalana « Bloc d’una mestressa de casa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s