Internet sense anuncis

L’altre dia en una sobretaula després d’un dinar familiar, algú comentava que n’estava tip de la publicitat per Internet i que ja estava bé, que volia llegir les notícies sense que li sortissin anuncis i més anuncis fent pampallugues per tots costats… I els de casa li vam respondre que nosaltres ja no en veiem ni un, d’anunci, des que fem servir una extensió del navegador Firefox que bloqueja la publicitat i que es diu “Adblock Plus”.

Com es fa?

En primer lloc, us cal un bon navegador d’Internet. Oblideu-vos, doncs, de l’Internet Explorer i navegueu sempre amb el Mozilla Firefox. Si no el teniu, el podeu descarregar des d’aquí.

Un cop instal·lat el Firefox, hi heu d’afegir un complement que es diu “Adblock Plus” i que trobareu aquí.

Heu de fer un clic a “Afegeix-lo al Firefox” i seguir les instruccions que se us donaran.

Un cop el tingueu instal·lat, hi ha diverses maneres de bloquejar els anuncis:

1. Mentre navegueu. A mesura que navegueu, a cada anunci que vegeu li feu un clic amb el botó dret del ratolí i se us obrirà un quadre amb una llista d’opcions. Normalment, les opcions per a bloquejar són les últimes de la llista (“Adblock imatge”o “Adblock marc”). Se us obrirà una llista d’elements bloquejats i us preguntaran si voleu afegir l’element actual a la llista. Li dieu que “D’acord” i la publicitat desapareixerà.

2. Si sou usuaris una mica més avançats, podeu subscriure-us a llistes de filtres per evitar publicitat. Això es pot fer anant a la icona de l'”Adblock Plus” – ABP que trobareu dins un hexàgon vermell a la part superior dreta de la finestra del navegador. Hi feu un clic i obriu el menú “Preferències”, botó “Filtres/Afegir subscripció al filtre” i seleccioneu els filtres als quals us voleu subscriure.

I ja veureu com el Firefox renta més net!

Anuncis

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s