Albergínies farcides

Aquesta recepta la vam fer fa uns dies amb albergínies blanques. I no és tan difícil de fer com sembla…

Ingredients

  • albergínies grosses
  • ceba
  • carn picada de vedella
  • tomàquet triturat
  • pebrot vermell
  • formatge ratllat

Elaboració

Tallem les albergínies longitudinalment per la meitat, fem uns talls en forma de creu a la polpa i les posem en una safata al forn durant uns 20 minuts.

A banda, cal preparar un sofregit amb la ceba i el pebrot.

Retirem les albergínies del forn i, amb molt de compte traiem la polpa sense que la pell es faci malbé, perquè ens farà de recipient per al farcit. Incorporem la polpa al sofregit i després hi afegim el tomàquet triturat i la carn. Ho salpebrem i ho deixem coure uns minuts.

Tot seguit, farcim les albergínies. Si volem, podem tirar-hi formatge ratllat per sobre i gratinar-ho al forn.

Advertisements

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s