Arròs amb curry

Ingredients

  • Arròs bullit i escorregut
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 poma (o un plàtan)
  • 1 grapat de panses
  • 1 iogurt natural
  • 1 cullerada de curry

Elaboració

Sofregim la ceba i les pastanagues tallades a trossets en una cassola. Al cap d’una estona hi afegim la poma (o un plàtan si ho volem més dolç) i una cullerada de curry. També hi posarem el grapat de panses. Quan ja estigui tot sofregit, hi afegirem un iogurt natural i ho deixarem coure un minutet més i ja s’hi podrà posar apagar el foc i barrejar-hi l’arròs bullit i escorregut.

Anuncis

2 comments

  1. jessi

    voldria saber el secret perque una salsa de formatges amb crema de llet quedi liquida i no es talli.ja ho he probat amb llet i se m´ha tallat…

    també volia preguntar-te com es fa perquè l´arròs quedi suelto….
    moltissimes gracies!

    M'agrada

  2. mestressa

    Hola, Jessi,
    No tinc la recepta màgica de res relacionat amb la cuina, però potser perquè no es talli has de remenar-ho tota l’estona mentre el foc estigui encès.
    I perquè l’arròs em quedi “sueltu” l’he escorregut una bona estona quan l’he tingut cuit i hi he passat aigua freda.
    No sé si et serviran de gran cosa aquests consells! Sort!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s