Bastonets de pastanaga

A vegades, quan els matins o les tardes se’ns fan llargs, se’ns obre la gana i ens posem a picar compulsivament. I, si som a la feina, mengem porqueries de la màquina de porqueries; o ens atipem de galetes. Al llibre Dinars de tàper hi ha una proposta que no està malament per combatre la menja compulsiva de porqueries: els bastonets de verdures. Són verdures crues, com l’api, la pastanaga o el cogombre, que te’ls pots endur a la feina, tallats en forma de bastonet dins un tàper. Es poden amanir amb oli, sal i herbes.

Anuncis

One comment

  1. massitet

    Hola mestressa!
    Et deixo aquest comentari per fer-te saber que t’hem inclòs en el nostre blocs de cuina, Olleta de verdures. Tenim una secció on recollim els blocs que parlen de cuina en català i allà t’hi hem posat. Si no et sembla bé fes-nos-ho saber, que volem tenir el vistiplau dels linkats…

    Salut i felicitats pel bloc!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s