Base de pizza

Ingredients (per a 2 persones)

  • 1/4 kg de farina de blat
  • 3 cullerades d’oli
  • 1 cullerada de cafè de llevat natural sec
  • 1 polsim de sal
  • 65 cc de cervesa
  • 4 cullerades de llet

Elaboració

Barregem tots els ingredients en un recipient i els treballem amb les mans fins que quedi una massa uniforme i compacta. Fem una forma de bola i la deixem reposar tapada amb un drap un parell d’hores.

Aplanem la massa amb un corró i la col·loquem en una plata per anar al forn untada amb oli. Perquè la massa no s’infli durant la cocció, la punxarem amb una forquilla abans de posar-hi els ingredients.

Anuncis

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s