El pa que s’hi dóna

Una mestressa de casa de Sant Feliu ens recomana un forn de pa de Barcelona que es diu BarcelonaReykjavik. El pa que s’hi dóna és fet a l’antiga, amb mètodes i ingredients tradicionals. El forn es diu així en honor a l’origen dels forners i de moment tenen dues botigues: una al Raval i l’altra a Gràcia.

A la seva pàgina web hi trobareu informació sobre els productes, la botiga, com arribar-hi: http://barcelonareykjavik.com/index.php

Advertisements

4 comments

  1. Retroenllaç: Pa fet a casa: consideracions generals « Bloc d'una mestressa de casa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s