Crema Budwig

Idees per a un esmorzar potent i complet.

Ingredients (per persona)

  • 1 cullerada sopera de cereals integrals
  • 1 cullerada sopera d’oleaginoses (ametlles crues, avellanes crues, nous, pinyons, etc.)
  • el suc de mitja llimona fresc
  • mig iogurt o 50 gr de formatge fresc
  • mig plàtan madur aixafat o mel o panses
  • mitja peça de fruita crua fresca de l’estació (poma, préssec o pera)
  • 2 cullerades de postre d’oli de primera pressió en fred biològic (pot ser de lli, de nous o de girasol)

Elaboració

  1. Es molen els cereals i les oleaginoses amb un molinet de cafè.
  2. S’hi afegeix el suc de la llimona, el iogurt i l’oli.
  3. Finalment hi afegim la fruita a trossos.
Advertisements

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s