Temps de cocció de les hortalisses fresques

500 grams Al forn Fregit Bullit
Albergínies 40′ 40′ 30′
Bajoques 60′ 50′ 35′
Bolets 25′ 25′ 15′
Carabasses 30′ 25′ 15′
Carabassons 30′ 25′ 25′
Carxofes 30′ 30′ 45′
Cebes 40′ 35′ 40′
Coliflor 20′ 20′ 10′
Cols 50′ 45′ 45′
Cols de Brussel·les 30′ 25′ 15′
Enciam 1 h 20′ 60′ 45′
Espàrrecs 25′ 20′ 30′
Espinacs 35′ 25′ 15′
Mongetes 10′ (ja bullides en aigua) 10′ (ja bullides en aigua) 1 h 30′
Naps 1 h 30′ 1 h 20′ 65′
Pastanagues 1 h 30′ 1 h 20′ 65′
Patates 40′ 20′ 20′
Pèsols 35′ 30′ 25′
Porros 50′ 45′ 45′
Tomàquets 30′ 15′ 15′

(Les hortalisses que creixen sota terra, com pastanagues o naps, s’han de coure amb tapadora; les que creixen damunt de la terra, com la col o l’enciam, s’han de coure sense)

(Font_Jacques Massacrier: Tornem a viure. Ed Altafulla)
Anuncis

4 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s