Ten Fe

Ostres! Jo, això que està passant amb la RENFE ho trobo molt gros. Però el que em sorprèn més és que els usuaris ens ho mirem tot amb aquesta passivitat i resignació. Segur que si a Madrid hi governés el PP, ara ja ens hauríem organitzat per fer protestes via SMS, via web, etc. Aniríem amb samarretes, xapes, adhesius, etc. Però com que governen els “socialistes”, fes-te fotre! No se’ls pot ni tocar! Els grups catalans amb representació al parlament de Madrid han exigit la compareixença del ZP al congrés per parlar del tema; tots, menys els socialistes catalans. Quina vergonya! I aquests són els que ens governen a tot arreu, a la Generalitat, als ajuntaments, a les diputacions… Estem a les seves mans!
Jo, ja que els usuaris no fotem res, proposo que siguin les empreses on treballem els usuaris les que denunciïn la RENFE pels greuges que els causa el fet que els seus treballadors arribin tard a la feina cada dia. Potser ha arribat el moment de la revolució de l’empresariat. Vés a saber.

Anuncis

5 comments

 1. Roger

  Catalunya no està preparada, o no està al dia, però amb això hi tenen molt a veure els vuit anys de PP i els 23 (!) de CiU.

  A part d’això, Espanya ha passat a ser, en quatre anys, el segon país del món, darrere Estats Units, en percentatge d’immigrants. Això ens ha d’omplir d’orgull (a la Ferrussola no li diu agradar gens, haha), però un salt així no es pot fer en quatre dies…

  M'agrada

 2. Tineta

  Totalment d’acord amb això primer que dius, però cada vegada també tinc més clar que les coses ens van malament ens governi qui ens governi.
  I a mi no m’omple d’orgull res que estigui relacionat amb Espanya. Home, Roger!

  M'agrada

 3. ulls blaus

  Jo proposaria una convocatòria via e-mail i sms de cassolades. O fer manis els dissabtes tarda davant els ajuntaments

  Els empresaris no faran res, perquè si un treballador arriba tard, li descompten de la nòmina, o li fan recuperar. I sé que alguns han trobat la solució “MATINA MÉS” i llestos.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s